THE LOST CITY (2022)

THE LOST CITY (2022)

THE LOST CITY (2022) με ελληνικους υποτιτλους
THE LOST CITY (2022) με ελληνικους υποτιτλους


ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Η εξαιρετική, μα μοναχική συγγραφέας Λορέτα Σέιτζ έχει αφιερώσει την καριέρα της γράφοντας ρομαντικές περιπέτειες σε εξωτικά μέρη με πρωταγωνιστή το πανέμορφο μοντέλο Άλαν, ο οποίος ερμηνεύει τον χαρακτήρα του «Ντας». Στη διάρκεια ενός προωθητικού ταξιδιού συνοδεία του Άλαν, η Λορέτα θα πέσει θύμα απαγωγής από έναν εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο, ο οποίος ελπίζει πως μπορεί να τον οδηγήσει στον θησαυρό της χαμένης αρχαίας πόλης του τελευταίου μυθιστορήματός της. Ο Άλαν, θέλοντας να αποδείξει τον ηρωισμό του και στην πραγματική ζωή, θα αναλάβει να την απελευθερώσει. Ωθούμενο σε μια επική περιπέτεια στη ζούγκλα, το αναπάντεχο δίδυμο θα χρειαστεί να συνεργαστεί προκειμένου να σώσει τον αρχαίο θησαυρό, προτού χαθεί για πάντα.

Extras:

Ο Ryan Reynolds ήταν ο βασικός υποψήφιος για τον κεντρικό ρόλο, αλλά δεν ήρθε σε συμφωνία με την Paramount.

Ανακοινώθηκε αρχικά ως The Lost City of D, όπως η ιστορική ταινία του 2016 από τον James Gray, αλλά στη συνέχεια άλλαξε, παρότι η ομοιότητα των δύο τίτλων δεν ήταν τυχαία.

Ανταλλαγή κάμεο ανάμεσα στον Brad Pitt και τη Sandra Bullock, που έγιναν φίλοι στα γυρίσματα του Bullet Train, όπου η δεύτερη έχει κάμεο και ο Pitt είναι πρωταγωνιστής. Υπάρχει όμως και η εκδοχή ότι ο ενδιάμεσος κρίκος ήταν ο George Clooney, που τηλεφωνούσε κάθε μέρα στον Pitt λέγοντας του να εμφανιστεί εδώ.

Για να δείτε την ταινία επιλέξτε έναν από τους 1 πάροχους (HDVID.TV .) Εάν είστε από κινητό ή tablet σας προτείνουμε HDVID.TV

THE LOST CITY (2022) με ελληνικους υποτιτλους

 

The post THE LOST CITY (2022) appeared first on Tainies Online | Online ταινιες με ελληνικους υποτιτλους.



Σχόλια